Meer resultaten voor scrum

scrum
 
Basis Scrum training.
In tegenstelling tot de basis Scrum training, zijn bovengenoemde trainingen gecertificeerde training met daarbij de mogelijkheid tot het behalen van het officiële Scrum.org certificaat. Je bent als deelnemer aan een Professional Scrum Master training en/of Professional Scrum Product Owner training, niet verplicht om eerst de basis Scrum training te volgen.
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Voorkom Scrum frustratie Hoe doe je Scrum? Waarom mislukken veranderingen zoals Scrum? De rol van de Scrum Master. Top 5 valkuilen voor Scrum Masters Een scrum-traject gaat niet vanzelf. Vijf valkuilen met vijf adviezen voor de Scrum Master. Hee Scrum Master!
Wat is Scrum? sixsigma.nl.
Ga zelf Scrummen! Scrum wordt in steeds meer organisaties omarmd en dat is niet zo gek want volgens de grondlegger van Scrum kunnen bedrijven tweemaal zoveel doen in de helft van de tijd met behulp van Scrum. Zelf aan de slag met Scrum?
Agile Scrum: Wat, hoe, waarom? Inclusief overzicht Agile Scrum termen.
Agile is een algemeen term die wordt gebruikt voor een groep van software ontwikkel methodes zoals Scrum, Kanban, Lean, Enterprise scrum, Rational Unified Process RUP, Extreme Programming XP en context drive testen. Naast deze methodes zijn er nog meer dan 40 verschillende varianten van Agile.
Aan de slag met Scrum in jouw organisatie Q-Consult Progress Partners.
Met een Scrum Assessment toetsen wij Scrum in de praktijk. Korte presentatie/ kennismakingsessie Agile Scrum voor jou en jouw medewerker. Hoe laat je Scrum teams samenwerken? Wij helpen Scrum teams beter met elkaar samenwerken door middel van coaching en begeleiding.
Agile versus scrum: hoe zit het ook alweer? MT.nl.
Ook kan er worden samengewerkt in guilds: team-overstijgende groepen met een specifieke interesse, zoals een nieuwe tooling. De juiste keuze. De verhouding tussen agile en scrum is dus duidelijk: scrum is altijd agile, maar agile is niet per definitie scrum.
What is Scrum? Definition from WhatIs.com.
The Scrum framework shows how the elements of Scrum revolve around the Scrum team. An artifact is something of historical interest that deserves to be looked at again. In Scrum product development, artifacts are used to see what's' been done and what is still in the queue.
Scrum voor IT training.
Ben jij stakeholder van één of meer Scrum teams en wil je de gedachte achter Scrum begrijpen, zodat de effectiviteit van Scrum inzichtelijker wordt? Dan is de Scrum voor IT training van toegevoegde waarde. De focus en leerdoelen van de Scrum voor IT training.
Scrum nieuws artikelen Frankwatching Collecties.
1300: Waarom scrum de zorg een gouden match zijn 3 good practices. 1100: Citymarketing: zo optimaliseer je jouw website voor toeristen 5 tips. 1000: Content versus design: 5 richtlijnen voor een gouden combi. 800: E-mail: van statische nieuwsbrief naar volwassen data-analyse 6 stappen.
Scrum Master HanzePro.
Tijdens deze tweedaagse training leer je de essentie van het werken in SCRUM teams met de nadruk op de rol van SCRUM Master. Je maakt kennis met de basisprincipes van Agile en de SCRUM methode en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk.
Scrum Single Malt Folk Schouwburg Amphion.
Geroemd om de altijd sfeervolle, gedetailleerde pubdecors staat Scrum ook bij deze nieuwe voorstelling garant voor de nodige ingrediënten van het kroegleven zoals dat in Schotland en Ierland gemeengoed is: muziek, verhalen, het leven, de energie en het enthousiasme waarmee het leven geleefd wordt.

Contacteer ons