Meer resultaten voor organic

organic
 
Biologische telerscoöperatie Nautilus Organic.
6 februari 2020 Met enthousiasme presenteerden vier gemotiveerde studenten van Aeres Hogeschool Dronten de resultaten van hun onderzoek naar de succes en faalfactoren van korte ketens. Het onderzoek leverden een stevig strategisch rapport op, geschreven in opdracht van de gemeente Lelystad en Nautilus Organic, met als hoofdvraag Hoe" kunnen Nautilus Organic en Gemeente Lelystad kennis over succes en faalfactoren van bestaande en voorgaande korte keten initiatieven in Nederland inzetten om een rendabel concept te laten verwezenlijken voor bedrijven en burgers in het Stadshart van Lelystad" Alissa Breden, Lisa van der Velde, Joost Verduijn, Lotte Verduijn deden het onderzoek in het kader van hun minor Strategisch Ondernemerschap aan de Aeres Hogeschool.
Organic in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Home Woordenboeken Engels/Nederlands Vertaal organic. Vertaal organic van Engels naar Nederlands. Engels naar Nederlands: Meer gegevens. organic orgaan, organisch, organische, biologisch. Uitgebreide vertaling voor organic Engels in het Nederlands. organic bijvoeglijk naamwoord. organisch bijvoeglijk naamwoord. organic relating to constitutional law; constitutional.
DO-IT DO-IT Home. Home organic food ingredients.
DO-IT believes we can contribute towards a sustainable world through organic farming and trading in organic commodities and consumer brands. We aim at quality certified organic products, premium quality for the farmer's' life and preservation of the earth for future generations.
Organic Food For You.
Organic Goatmilk Coöperatie.
Over OGC Organic Goatmilk Coöperatie OGC is een lees meer. De geitenhouders Bekijk hier het overzicht. van alle geitenhouders. Klanten en partners Organic Goatmilk Coöperatie levert melk aan. Biologische geiten hebben het goed! In de zomer lopen de geiten buiten in de weide rondom de boerderij.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
organic Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: organic DE organic ES organic FR. Vertalingen organic ENNL. K Dictionaries Ltd. Bronnen: interglot; MWB.; Voorbeeldzinnen met organic.

Contacteer ons