Resultaten voor spelling

spelling
 
Spelling Trema.
Het gaat hier om de volgende veertien lettercombinaties.: aa, ae, ai, au, ee, ei, eu, ie, oe, oi, oo, ou, ui en uu. Regel 1 is niet van toepassing op de Latijnse en Franse uitgangen ei, eus, eum en ien.
MeesterMichael.nl De website voor het basisonderwijs.
Je kunt hier allerlei oefeningen maken om te oefenen met taal. meervoud en hoofdletters. Je kunt hier allerlei oefeningen maken om te oefenen met verkleinwoorden. Kies een thema en oefen je spelling. Spelling groep 5. Oefenen met spelling. Spelling, ontleden, werkwoorden, kortom van alles wat veel keuze.
Taal groep 7 Spelling Junior Einstein.
Taal groep 2 Taal groep 3 Taal groep 4 Taal groep 5 Taal groep 6 Taal groep 7 Taal groep 8. Flitsen Spelling Woordvorming Woordsoorten Werkwoorden Woordenschat Lettergrepen Zinsontleding Spreekwoorden. U heeft javascipt niet geactiveerd. U kunt zonder javascript deze site niet gebruiken.
Thuis spelling oefenen allerlei categorieën Meester Klaas.
En voor de eindtoets van Cito, Centrale eindtoets, Route 8, IEP, Dia, Cesan of AMN. Voordat je een Citotoets krijgt, is het handig om alle spellingcategorieën per groep door elkaar te oefenen.: spelling groep 4 spelling groep 5 spelling groep 6 spelling groep 7 spelling groep 8.
Werkwoordspelling oefenen o.b.s. de Tormentil.
Oefening 5 TOETSLES.: de Tormentil Nijverdal www.tormentil.nl.: Waarom ben je op deze site? Ik moet van mijn leraar op school oefenen. Ik moet van mijn leraar thuis oefenen. Ik moet van mijn ouders thuis oefenen. Ik wil zelf graag mijn werkwoordspelling oefenen.
spelling WikiWoordenboek.
De oorspronkelijke spelling hiervan is zoveel mogelijk gehandhaafd. Van enkele stukken bleken, tot onze spijt, auteur en uitgever niet te achterhalen. 1 Mijn spelling was op zn zachtst gezegd interessant omdat ik in Engeland op school heb gezeten en nooit foutloos Nederlands heb leren schrijven.
Spelling Archives TAALwinkel.
Spelling van zelfstandig naamwoorden. Een zelfstandig naamwoord is een woord dat zelfstandig gebruikt kan worden, meestal een enkelvoud en meervoud kent en gecombineerd kan worden met een lidwoord. Heaoers met enige marketingervaring zijn gewild op de arbeidsmarkt. Problemen met de spelling van zelfstandig naamwoorden doen zich vooral voor bij: meervoudsvorming: Schrijf je zeën of zeeën?
Spelling Oefenen Groep 4 t/m 8 Online quizzen voor Thuis.
Groep 7 en 8. Voor extra oefenen met spelling en lezen. Alle Squla vakken. Natuur en techniek. 21st century skills. Extra bij te bestellen. Wanneer schrijf je een d aan het eind van een werkwoord en wanneer een t of dt?
Nederlands Spelling.
Bij het horen van het woord spelling denken mensen al snel aan de werkwoordspelling d/t, maar spelling behelst meer dan alleen maar het correct kunnen toepassen van de regels stam t en t exkofschip. In het rechtermenu zie je welke onderdelen nog meer onder spelling vallen.
Spelling Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Op deze website kunt u de spelling van zon honderdduizend woorden, afkortingen en namen opzoeken. Ook kunt u bij elk woord meteen doorklikken naar de bijbehorende spellingregels. U ziet dus niet alleen hoe een woord gespeld moet worden, maar ook waaróm dat zo is. Spellingsite.nu geeft van elk woord de officiële spelling, maar biedt in enkele gevallen ook alternatieve schrijfwijzen.

Contacteer ons